array(2) { ["links"]=> array(6) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(29) "Draden Stangen Haken Magneten" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Ophang Haken" ["url"]=> string(78) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(18) "Wand en Muur Haken" ["url"]=> string(97) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/wand-en-muur-haken/" } [4]=> array(2) { ["title"]=> string(9) "Wand Haak" ["url"]=> string(107) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/wand-en-muur-haken/wand-haak/" } [5]=> array(2) { ["title"]=> string(46) "STAS DryWall Xpress ophangclip voor Gipswanden" ["url"]=> string(95) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wand-haak/1317-stas-drywall-xpress-clip-voor-gipswanden.html" } } ["count"]=> int(6) }
€ 0,85
STAS DryWall clip RVS

STAS DryWall Xpress ophangclip voor Gipswanden

RD40400 / K3-R5.9

STAS DrywallXpress: ophangsysteem voor gipswanden

Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting
Product beschikbaar om te bestellen

Stas Drywall Xpress Heavyweight Hanging Solution - 5kg 

Als je schilderij of fotolijst moet ophangen aan een gipswand gasbeton muur, koop dan de Stas Drywall Xpress hanger voor de een draagkracht sterkte die tot maximaal 5 kg kan dragen. De uitstekende punten van gehard staal vergrendelen zich stevig in alle types van gipsplaten of wanden.

Nieuw en revolutionair! Met de STAS Drywall Xpress plaats je in een handomdraai en zonder gedoe een ophangsysteem op een gipswand of gipsplaten. Laat de boormachine maar achterwege, want voor het monteren van dit ophangsysteem heb je alleen je handen nodig. De STAS Drywall Xpress is een handig ophangsysteem dat bestaat uit clips en een hulptool.

De STAS Drywall Xpress is gemakkelijk met je handen, de bijbehorende tool en eventueel met een tik met de hamer in een gipsmuur te plaatsen.

Dit push, click & go systeem is toepasbaar op gipswanden, gipsplaten, metal stud wanden en gasbetonwanden.

Let op: U kunt ook twee Stas Drywall Express hangers gebruiken als uw lijst twee afzonderlijke hardware-ophangpunten heeft of heel breed is. Het ondersteunde gewicht is echter niet cumulatief en het maximale gewicht van het op te hangen object mag nooit hoger zijn dan het 5kg maximale draagvermogen van de ene hanger.

RD40400

Datasheet

Draagvermogen per stuk
5kg
Kleur
RVS
Levertijd
Op voorraad
Breedte
25mm
Hoogte
35mm

Specifieke referenties

Nieuw