array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(31) "DiBond & Spiegel Ophangsystemen" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/dibond-spiegel-ophangsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(10) "Plak Rails" ["url"]=> string(76) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/dibond-spiegel-ophangsystemen/plak-rails/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(106) "Newly 120cm DiBond Rail zelfklevend 2 stuks incl. 2 muurhaken, schroeven en pluggen (uitloper - op is op)" ["url"]=> string(154) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/plak-rails/486-newly-120cm-dibond-rail-zelfklevend-2-stuks-incl-2-muurhaken-schroeven-en-pluggen-uitloper-op-is-op.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 7,48
€ 14,95
-50%
DiBond Rail set zelfklevend inclusief 2 muurhaken en 1 reinigingsdoekje

Newly 120cm DiBond Rail zelfklevend 2 stuks incl. 2 muurhaken, schroeven en pluggen (uitloper - op is op)

DR030 K7-R12.8

incl. 2 rails van 120cm elk voorzien van zelfklevende tape

Kies de gewenste lengte

Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting
Product beschikbaar om te bestellen

De Newly DiBond Rail is ontwikkeld om je DiBond, Forex, spiegel ed. zowel veiliger als makkelijker te bevestigen. Het heeft de mogelijkheid om het object in hoogte aan te passen. Het zorgt er tevens voor dat het object steviger en mooier hangt met name dunne objecten. De dikte van de rail zelf is 20mm, wat dan ook de afstand is van de achterkant van het paneel tot de muur. Probeer waar mogelijk ca. 5cm uit elke kant te blijven, voor een maximaal draagkracht. Je kan - indien gewenst - de rail zelf op maat zagen met een ijzerzaagje.

De rail wordt als een complete set geleverd met zowel een zelfklevende boven-als een onder rail; 2 muurhaken met bijbehorende schroeven en pluggen.

Het draagvermogen is afhankelijk van veel factoren, zoals ondergrond en het materiaal van het (foto)paneel zelf. Ook heel erg belangrijk is het goed schoonmaken van het te beplakken oppervlak met een alcohol reiniger en zeker 24 uur te wachten alvorens het object op te hangen.

Let op: Dit is een uitlopend product op=op

DR030
K7-R12.8

Datasheet

Kleur
Alu
Levertijd
Met 3 werkdagen

Specifieke referenties