array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(17) "Ophang toebehoren" ["url"]=> string(53) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Ophanghaakjes" ["url"]=> string(67) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophang-toebehoren/ophanghaakjes/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(56) "GeckoTeq Schuimkarton en Plafond Prikkers - per 10 stuks" ["url"]=> string(112) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophanghaakjes/456-geckoteq-schuimkarton-en-plafond-prikkers-per-10-stuks.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 1,99
GeckoTeq Push n’ Hook Plafond Prikkers

GeckoTeq Schuimkarton en Plafond Prikkers - per 10 stuks

GT0198 / K4-R9

Alleen leverbaar in wit en per 10

Kies uw gewenste accessoires

GeckoTeq dubbele Plafond Haak - voor Corona Schermen - verpakt per 25 stuks € 3,95
Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting
In Stock

Als u op zoek bent geweest naar een manier om uw product advertenties op te hangen en weer te geven uit uw zachte plafondplaat, zijn de plastic plafond prikkers van GeckoTeq de Push 'N Hook een goedkope en schone manier om dit te bereiken. Ze zijn dun, dus kan worden gebruikt met zachte plafondtegels van elke dikte zonder sporen na te laten bij het verwijderen. Ze zijn voorzien van een pijlpunt ontwerp dat eenvoudig in de plafond tegels wordt gedrukt en vervolgens kunnen al uw advertentie materialen snel en veilig worden opgehangen met een draad of dubbele haak die door een gat boven aan de hanger wordt geplaatst. Wilt u ze weer verwijderen, draai ze kwart slag en trek ze uit de tegel.

Stop met onaantrekkelijke bordhouders en koop vandaag online Push N 'Hook plafond tegelbord hangers - een voordelige en aantrekkelijke oplossing.

Witte polypropyleen spike. Prik in de vezel plafond tegel  en draai deze om ze vast te zetten. Past ook in schuimkarton en Correx-borden. Alleen bedoeld voor lichte objecten. De hanger is 38 mm lang met een gat met een diameter van 6 mm.

GT0198
K4-R9