Speciality Rail

Een Speciality Rail is voor die speciale plekken in het huis of bedrijf. Van traditioneel, tot heel modern, van rechte wanden, tot muren met een bocht.

Speciality Rail

Subcategorieën

Actieve filters

De Kantlat Rail is een naturel echt houten lijst die aan de wand bevestigd dient te worden. Daarna kunt u een schilderij of ingelijste foto met behulp van een Galerie Haak en draad met lus aan deze fraaie Kantlat Rail ophangen. Deze rail wordt geleverd in blank hout en kan - indoen gewenst - eenvoudig afgewerkt worden met verf, blanke lak of Whitewash.

Met de STAS Evoluon wand rail kunnen gebogen wanden voortaan ook optimaal benut worden! De STAS Evoluon is speciaal ontwikkeld voor muren met een bocht, maar deze rail is net zo eenvoudig te monteren op rechte wanden of (licht) golvende wanden.

Wandtapijten kunnen mooie versieringen zijn voor kamers en muren die iets extra's nodig hebben. Ze kunnen ook textuur aan muren toevoegen en het geluid dempen. Hoewel tapijten niet kunnen breken als ze vallen, zien ze er nog steeds beter uit als ze goed worden opgehangen. Er zijn twee verschillende manieren om vloerkleden aan de muur op te hangen, maar welke methode je ook kiest, in een paar stappen heb je in een mum van tijd een prachtig tapijt bij jou aan de wand hangen!