Twister bevestiging

Twister bevestiging

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Ophang Draden" ["url"]=> string(49) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophang-draden/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Staal Draden" ["url"]=> string(62) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophang-draden/staal-draden/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Twister bevestiging" ["url"]=> string(82) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophang-draden/staal-draden/twister-bevestiging/" } } ["count"]=> int(4) }

Subcategories

Actieve filters

Draad met Twister bevestiging

Slechts een rails met de opening aan de onderzijde heeft u nodig om de Twister te kunnen bevestigen. Newly, GeckoTeq en Artiteq rails zijn hiervoor geschikt. Uiteindelijk blijft u alleen maar een klein knopje aan de boven kant van de Perlon draad of staaldraad zien. Vergeet u niet dat er altijd nog een zelf-remmende of schroef haak nodig is.

De Twister heeft een "halve slag systeem" en dat wil zeggen dat u deze slechts in de rail hoeft te duwen om daarna een halve slag te draaien om deze te blokkeren. Verplaatsen van de Twister is uiteraard ook eenvoudig: halve slag terugdraaien, verschuiven en met een halve slag weer vastzetten. Ook optisch een fraai systeem.