Cobra bevestiging

Cobra bevestiging

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Ophang Draden" ["url"]=> string(49) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophang-draden/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Staal Draden" ["url"]=> string(62) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophang-draden/staal-draden/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(17) "Cobra bevestiging" ["url"]=> string(80) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophang-draden/staal-draden/cobra-bevestiging/" } } ["count"]=> int(4) }

Subcategories

Actieve filters

Met een Cobra bevestiging aan de Perlon draad of staaldraad van Stas of Artiteq geldt maar één voorwaarde: U dient de juiste rail te gebruiken, dus met de opening aan de onderzijde. De Cobra hangt u daarna eenvoudig in de rail.

Doordat de Cobra gemakkelijk aan de binnenzijde van de rail te hangen is, bestaat er ook geen hindernis om de Cobra weer snel te verwijderen of een andere plek in de rail te geven. Ideaal in gelegenheden waar veel wisselingen van het op te hangen materiaal plaatsvindt.