Bad- en Keuken haken

Onze zware kwaliteit zelfklevende RVS keuken en badkamer haken, zijn water bestendig en hebben een hoog draagvermogen. Niet boren, gewoon plakken.

Bad- en Keuken haken

Subcategorieën

Actieve filters

Handdoekhaken

Handdoekhaken kunnen een essentieel onderdeel van de badkamer of keuken zijn. Het is een minimalistisch onderdeel maar zeer functioneel. Een handdoekhaakje valt niet op, maar is ideaal en biedt de oplossing om uw badkamer of keuken opgeruimd en netjes te houden. In elk klein hoekje past wel een handdoekhaak. Daarnaast kunt u uw handdoekhaakjes kiezen met een mooie vormgeving zodat deze past in de stijl van de rest van uw vertrek.

U kunt handdoekhaken dus overal ophangen, bij de douche, bij de wastafel, naast het aanrecht, of op welke plek u maar wilt. Het kan zelfs buiten de badkamer en keuken erg handig zijn. Zo ervaart u maximaal de functie van onze handdoekhaakjes.

Groot assortiment handdoekhaken

Om handdoekhaakjes voor u zo passend mogelijk te maken, leveren wij ze in vele modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een model met één haakje of voor een model met bijvoorbeeld 4 handdoekhaakjes. Wij bieden onze handdoekhaakjes zo aan, dat u ze gemakkelijk en eenvoudig kunt installeren door middel van een gepatenteerde 3M plakstrip. Wel even de muur eerst goed reinigen !