array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Ophang Rails" ["url"]=> string(48) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophang-rails/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "DiBond Rails " ["url"]=> string(61) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophang-rails/dibond-rails/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(87) "GeckoTeq DiBond Rail set zelfklevend inclusief 2 hoge PVC Bumpers - muurhaken optioneel" ["url"]=> string(142) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/dibond-rails/502-geckoteq-dibond-rail-set-zelfklevend-inclusief-2-hoge-pvc-bumpers-muurhaken-optioneel.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 3,95
GeckoTeq DiBond Rail set zelfklevend inclusief 2 PVC Bumpers, 2 muurhaken en 1 reinigingsdoekje

Related Products

GeckoTeq DiBond Rail set zelfklevend inclusief 2 hoge PVC Bumpers - muurhaken optioneel

GT0330 / K15-R4

in 2 verschillende lengtes

Kies de gewenste lengte

Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting
Op voorraad

De GeckoTeq DiBond Rail is ontwikkeld om je DiBond, Forex, spiegel ed. zowel veiliger als makkelijker te bevestigen. Het heeft de mogelijkheid om het object in hoogte aan te passen. Het zorgt er tevens voor dat het object steviger en mooier hangt met name dunne objecten. De dikte van de rail zelf is 15mm, wat dan ook de afstand is van de achterkant van het paneel tot de muur.

De rail wordt als een complete set geleverd met zowel een zelfklevende Rail boven als 2 PVC Bumpers onder. De 2 muurhaken met bijbehorende schroeven en pluggen zij optioneel.

Draagvermogen:
30cm = 4kg
60cm = 6kg

Voor langere lengtes verwijzen wij u graag naar onze DiBond Frames - klik hier

Elke maat leverbaar - op aanvraag

Let op: Kies niet alleen het juiste draagvermogen, maar ook de juiste lengte. Probeer waar mogelijk ca. 5cm uit elke kant te blijven, voor een maximaal draagkracht. Je kan - indien gewenst - de rail zelf op maat zagen met een ijzerzaagje.

Advies: Niet gebruiken op fotopapier. Ook ongeschikt voor panelen breder of langer dan 80cm - daarvoor de Dibond Frame kiezen.

*Het draagvermogen is afhankelijk van veel factoren, zoals ondergrond en het materiaal van het (foto)paneel zelf.

GT0330
K15-R4

Datasheet

Kleur
Alu
Levertijd
Met 3 werkdagen

Specifieke referenties