Ophangrails

Thuis of op kantoor, in de galerie of in het museum, deze verschillende ophangrails bieden het ideale (schilderij) ophangsysteem en passen perfect in elk interieur in uw huis of op de werkplek.

Subcategorieën

 • Mini Rail

  Als u een elegant, plafond aansluitend en nauwelijks opvallend ophangsysteem wilt hebben, kiest u voor het GeckoTeq Mini Wand Rail systeem.

 • Basis Rail

  Een flexibel ophangsysteem integreren in uw interieur kan eenvoudig en snel met onze basis rails. In drie stappen bevestigt u de meeste van onze rails aan de muur.

 • Plafond Rail

  Transformeer systeemplafonds om tot een vrijwel onzichtbare ophangplek! De plafondrail is speciaal ontwikkeld voor bevestiging tegen de houten kant-lat van het systeemplafond, waardoor decoraties 'aan het plafond' hangen.

 • J-Rail

  De J-Rail is een ophangsysteem dat vaak toegepast wordt in een galerie en bij tentoonstellingen. Dankzij de open J-vorm kunnen decoraties snel opgehangen en van plaats verwisseld worden.

 • Verlichting Rail

  Ophangrail met geïntegreerd 12V verlichtingssysteem. Deze stevige systemen zijn ontwikkeld voor de perfectionist en bieden ongekend veel ophang met verlichtingsmogelijkheden.

 • Papier Rail
  Praktisch presentatiesysteem, ideaal om informatie te delen bijv. thuis en op kantoor. De rail is ontwikkeld voor het ophangen van foto’s, papieren en documenten d.m.v. een 3-voudige klemming in de rail.
 • Ornament Rail

  Een ornament rail brengt het ornament en de ophangrail samen. In deze rail kan op elke plek een ophangkabel of ophangstang ingedraaid en vastgeklikt worden. Perfect te integreren achter vrijwel elke ornamentlijst.

 • Kantlat Rail

  Een kant-lat rail voorkomt u dat uw gipsen muur afbrokkelt, wanneer u een spijker in de muur slaat. Hang uw innlijstingen in plaats daarvan eenvoudig op aan een kant-lat rail met een perlon koord en een galerie haak.

G
H

Ophangrails

Een ophangrail is een eenvoudig te plaatsen en flexibel ophangsysteem.

De wand- of plafond rail is een flexibel schilderij ophangsysteem dat eenmalig gemonteerd wordt.

Met het slimme clipsysteem voor de wandrail is de montage van het railsysteem snel en eenvoudig.

De wand rails kunnen in enkele gevallen ook tegen het plafond gemonteerd worden en zijn bovendien vaak ook overschilderbaar, bijvoorbeeld in de kleur van de wand of het plafond.

Het schilderij ophangsysteem gaat op deze manier op in de wand (of het plafond) en wordt bijna onzichtbaar. Het uiterlijk van de ophangrail maakt dat het makkelijk in elke ruimte en in elk interieur te integreren is.

De diverse rails zijn beschikbaar in verschillende versies: wit, wit primer en aluminium – met en zonder (dimbare) verlichting. Posters, schilderijen of fotolijsten ophangen is altijd flexibel door de ophangdraden met ophanghaken op elke gewenste plek in het railsysteem in te klikken.

Voor elk schilderij ophangsysteem kiest u na het kiezen van de ophangrails verschillende ophangdraden zoals perlon, staaldraad of stang gekozen worden.

Afhankelijk van het gewicht van de kunst aan de muur of de fotolijst kiest u daarbij ook het geschikte ophanghaakje.

Thuis of op kantoor, in de galerie of in het museum, deze verschillende ophangrails bieden het ideale (schilderij) ophangsysteem en passen perfect in elk interieur in uw huis of op de werkplek.